Over Vandeloo

Vandeloo, uw partner in hekwerk- en draadproducten

Vandeloo is een internationaal opererende organisatie met een veelzijdig assortiment in hekwerk- en draadproducten. Ons bedrijfspand ligt in Venlo, hét logistieke centrum van Nederland, van waaruit de gehele Benelux en Duitsland goed bereikbaar zijn. We beschikken over ruim 35.000 m2 vloeroppervlak en kunnen dan ook snel en concurrerend uit voorraad leveren.

Onze producten worden veelal in West-Europa geproduceerd, in fabrieken waar de kwaliteitsstandaarden erg hoog liggen. Het assortiment bestaat onder andere uit dubbelstaafmatten, buizen en gaashekwerk, welke worden gebruikt om bijvoorbeeld sportvelden en bedrijfspercelen af te schermen en te beveiligen. De verschillende mogelijkheden qua kleur en hoogte in combinatie met de strakke look maken ons hekwerk ook zeer geschikt en gewild om in te zetten als omheining van tuinen. Daarnaast leveren wij alle soorten gaas in verschillende hoogtes en kleuren, van tuingaas tot volièregaas. Uiteraard kunt u ook alle toebehoren bij ons bestellen.

Vandeloo staat al sinds 1845 voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we onze klanten een totaaloplossing, waarbij onze servicegerichtheid zorgt voor een professionele orderafhandeling.

Vandeloo heeft 
jarenlange ervaring
een uitgebreid assortiment
35.000 m2 aan magazijn
een bekwame buitendienst
een flexibele werkwijze