Kelly – Finance

"Sinds een jaar werk ik bij Vandeloo en ik vind het een ontzettende fijne en leuke werkomgeving. Ik ben hier terechtgekomen via twee mensen die ik uit een andere omgeving ken en die hier beiden ook werkzaam zijn. Zij hebben contact met me gelegd en nodigden me uit om eens te komen praten en kijken."

Ik hield in eerste instantie de boot een beetje af: ik was niet per se op zoek naar een nieuwe functie en ik ging dus redelijk ontspannen op bezoek. Die sfeer is eigenlijk nooit veranderd: het eerste gesprek was allesbehalve een sollicitatie, maar meer een kennismaking op werkgebied en bovenal een heel prettig gesprek.

Ze waren oprecht geïnteresseerd in mijn drijfveren en in mijn manier van werken. Die bleek heel goed te passen bij Vandeloo in het algemeen en bij de functie die vrij kwam in het bijzonder. Ik ging dan ook naar huis met de ‘opdracht’ om eens goed na te denken of ik aan boord wilde stappen. Nou, mijn antwoord laat zich raden! En ik heb er geen seconde spijt van, het voelde goed vanaf dag 1…

Op mijn eerste werkdag kreeg ik ook van alle andere collega’s het gevoel dat ze blij waren dat ik het team kwam versterken. Ik omschrijf de werksfeer altijd als een mix van familiair en serieus. Ik ben zelf een heel open persoon en dit past perfect bij en in deze organisatie.

Mijn werkdag is dan wel geen dag hetzelfde (want dat moet je toch altijd zeggen, hahaha), maar ik hou een bepaalde routine aan: met een heerlijke kop koffie neem ik eerst de mails door, daarna kijk ik in mijn agenda welke eerstvolgende deadlines er liggen en welke projecten nog afgemaakt moeten worden. 

In de ochtend pak ik de complexere zaken op en in de middag de eenvoudigere. Ik loop gedurende de dag bij diverse collega’s binnen voor vragen en overleg, iets dat andersom ook gebeurt. Hier staan letterlijk alle deuren voor elkaar open en er heerst een groot gevoel van ‘we fixen dit samen’. Dat vind ik erg prettig en werkt voor mij supergoed.

Het leukst bij Vandeloo vind ik het gevoel dat je echt samenwerkt aan het beste resultaat voor het bedrijf. Dat we er samen alles uithalen wat er in zit en dat dat ook zo voelt bij alles wat ik denk en doe. Collega’s en sfeer zijn hierbij cruciaal en daarmee heb ik de twee grootste troeven van het bedrijf genoemd. De korte lijnen met management en het gevoel dat je altijd je eigen ideeën mag voorleggen en hier ook wat mee gedaan wordt is een grote meerwaarde. Dat maakt Vandeloo de perfecte werkgever voor mij!”